Sa larg do të shkonit të kujdeseni për dikë që e doni ??

Hai Tang dhe Li Ting janë një çift i martuar me qendër në Wuhan. Fatkeqësisht, Li është infektuar me nCoV-19 Coronavirus ndërsa punonte si infermiere urgjente në spital. Përkundër Li që kontrakton virusin vdekjeprurës, Hai ende kujdeset për gruan e tij duke rrezikuar sigurinë e tij, gjë që është dëshmi se nëse vërtet e doni dikë, nuk ka asgjë që nuk do të bënit për ta.